Colònia Güell

FESTA DEL MODERNISME 2017/ FIESTA DEL MODERNISMO 2017

ELS DIES 21 I 22 D’AQUEST MES D’OCTUBRE SE CELEBRA A LA COLÒNIA GÜELL LA 17a FESTA DEL MODERNISME. EN AQUESTA FESTA ES RECREEN VIVÈNCIES QUOTIDIANES I FETS HISTÒRICS DE PRINCIPIS DEL SEGLE XX MITJANÇANT TEATRALITZACIONS PELS CARRERS I CASES DEL POBLE. 

ÉS UNA FESTA MOLT TREBALLADA, EN LA QUE PARTICIPEN, DE MANERA VOLUNTÀRIA, MÉS D’UN CENTENAR DE PERSONES DEL MUNICIPI I DELS VOLTANTS DONANT VIDA ALS TREBALLADORS/ES DE LA FÀBRICA, ALS VEÏNS/ES DE LA COLÒNIA, ALS AMOS, AL CAPELLÀ I LES MONGES, AL PREGONER…NO US OBLIDEU DE PASSAR TAMBÉ PER LA TAVERNA ON ELS SEMPRE AGRADABLES TAVERNERS/ES US OFERIRAN DE MENJAR I BEURE EN UN ENTORN IMMILLORABLE. TAMBÉ TROBAREU UN MERCAT DE PRODUCTES TÍPICS I PARADES D’ARTESANS.

HCPARTICIPA, COM NO, DE LA FESTA. ENS TROBAREU A LA BOTIGA I FENT DEMOSTRACIONS DE L’OFICI DE TEIXIDORA.

US ESPEREM!!!

_________________________________________________________________________

LOS DÍAS 21 Y 22 DE ESTE MES DE OCTUBRE SE CELEBRA EN LA COLÒNIA GÜELL LA 17a FIESTA DEL MODERNISMO. EN ESTA FIESTA SE RECREAN VIVENCIAS COTIDIANAS Y HECHOS HISTÓRICOS DE PRINCIPIOS DEL SIGLO XX MEDIANTE TEATRALIZACIONES POR LAS CALLES Y CASAS DEL PUEBLO. 

ES UNA FIESTA MUY TRABAJADA EN LA QUE PARTICIPAN, DE MANERA VOLUNTARIA, MÁS DE UN CENTENAR DE PERSONAS DEL MUNICIPIO Y DE LOS ALREDEDORES DANDO VIDA A LOS TRABAJADORES/AS DE LA FÁBRICA, A LOS VECINOS/AS DE LA COLÒNIA, A  LOS AMOS, AL CURA Y LAS MONJAS, AL PREGONERO… NO OS OLVIDÉIS DE PASAR TAMBIÉN POR LA TABERNA DONDE LOS SIEMPRE AGRADABLES TABERNEROS /AS OS OFRECERÁN COMIDA Y BEBIDA EN UN ENTORNO INMEJORABLE, TAMBIÉN PODRÉIS VISITAR UN MERCADO DE PRODUCTOS TÍPICOS Y PUESTOS DE ARTESANOS. 

HC PARTICIPA, COMO NO, DE LA FIESTA. NOS ENCONTRARÉIS EN LA TIENDA Y HACIENDO DEMOSTRACIONES DEL OFICIO DE TEJEDORA.

OS ESPERAMOS!!!

próximo puesto

Atrás puesto

© 2018

Tema de Anders Norén

A %d blogueros les gusta esto: